BLACK WATER CLEAR WATER - Aaron Smith
Varenummer: 6328
.
DKK 300,00 / stk
DKK 240,00 ekskl. moms
 •  
Med "Black Water Clear Water" kan du med en håndbevægelse først forvandle klart vand, så det bliver helt sort - og derefter gøre det klart igen! En magisk effekt der bl.a. er kendt fra "Sands of the Desert" rutinen. Pakken her indeholder kemikalier nok til 75 liter vand. Kun til professionelt brug.


Mere information

 • Med "Black Water Clear Water" kan du første med et trylleslag gøre almindeligt vand helt sort og derefter klart igen! Det er en fantastisk tilføjelse til "Sands of the Desert" rutinen, hvor sand i tre farver mikses i vand, og derefter skilles ad igen. Hvis du udfører denne rutine, har du her den refill-pakke du har manglet.

  Men "Black Water Clear Water" virker meget magisk og kan flettes ind i mange andre effekter, hvor der indgår vand. 

  Der er tale om en kemisk effekt. Aaron Smith har igennem en årrække specialiseret sig i emnet og i denne pakke samlet den bedste blanding. Gør du som beskrevet i den vedlagte engelske instruktion, kan du med en håndbevægelse forvandle det rene vand, så det bliver nærmest uhyggeligt sort - og derefter igen gøre det klart.

  Pakken indeholder nok kemikalier til at trylle med op til 75 liter vand. Hvor drøjt det er, afhænger lidt af de partikler der i forvejen er i det lokale vand. 

  ADVARSEL:
  MAN SKAL VÆRE 18 ÅR FOR AT BESTILLE!
  KUN TIL PROFESSIONELT BRUG. PRODUKTET MÅ IKKE KOMME I KONTAKT MED BØRN. ANVENDES PÅ EGET ANSVAR.

  Dette produkt indeholder giftige kemikalier, der kan være skadelige hvis de indtages. Undgå direkte kontakt med huden, da det kan medføre irritation.