BLINDKØRSELS SÆK
Varenummer: 14
.
DKK 250,00 / stk
DKK 200,00 ekskl. moms
  •  
Selv om dine tilskuere selv prøver sækken og kan forvisse sig om, at man ikke kan kigge igennem den - har du alligevel altid selv fuldt udsyn. Anvendt sækken til blindkørsel, mentalmagi, jonglering eller måske... linedans.


Mere information

  • At køre bil med øjnene dækket til, er et af de tryllestunts, der altid giver overskrifter i medierne. Forestil dig presseomtalen, hvis du med en sort stofpose trukket ned over hovedet, er chauffør for borgmesteren og den lokale politimester, på en lille køretur gennem byen, frem til det sted, hvor du skal optræde...

    Iden du sætter dig ind bag rattet, kan du lade én fra publikum trække posen over hovedet og forsikre alle om, at man ikke kan se igennem den. 

    Du kan naturligvis også anvende sækken til mentalmagi, jonglering, linedans, løsning af Rubiks Cube - eller hvilken som helst anden disciplin, der kan forstærkes ved, at publikum tror at du ikke kan se. Hemmeligheden er selvfølgelig at det kan du... Ikke perfekt, men nok til at orientere dig ganske godt. 

    Du modtager denne specielle "X-RAY EYES BAG". Hemmeligheden udløses når man trækker i snorene for at binde sækken fast. Der medfølger desuden et ekstra bind, som man kan starte med at sætte for øjnene. Leveres med kort engelsk instruktion.