CIRRUS CLIP ITR - Carretera
Varenummer: 5957
.
DKK 650,00 / stk
DKK 520,00 ekskl. moms
 •  
CIRRUS ITR fra Japan er et eminent lille hjælpemiddel når det kommer til usynlig tråd. Den er blot 3 cm. lang og inderholder en super stærk usynlig tråd, der kan trækkes langt ud - og lydløst glider ind igen. Helt uden batterier.


Mere information

 • CIRRUS ITR er et et lille designmæssigt mesterværk fra Japan. Som en af de eneste forhandlere uden for hjemlandet har vi fornøjelsen af, at kunne tilbyde dette eksklusive hjælpemiddel til vores kunder. 

  CIRRUS er en spole med stærk og super usynlig tråd. Når som helst du har behov for det, kan du trække tråden så langt ud du ønsker og så snart du giver slip, vender den lydløst tilbage hvor den kom fra - klar til næste optræden.

  CIRRUS sørger hele tiden for et let træk i tråden så den er spændt ud, uden at den er stærk nok til f.eks. at kunne trække genstande til sig. Du skal se det som en super praktisk metode til at opbevare og levere usynlig tråd til f.eks. PK-touch eller dine animations- og svæveeffekter.

  Vi har valgt at tilbyde clipsversionen, der er den nemmeste at arbejde med. Du kan placere den hvor som helst – din lomme, dit bælte, dit tøj - eller holde den i en enkel fingerpalmering. Den er SUPER lille – under 3 cm. lang og blot 1 cm. bred.  Og så er den helt uden batterier!

  Vi har gennem årene set mange forskellige "Invisible Thread Reels", men aldrig noget lignende CIRRUS! Den er ekstrem brugervenlig og skulle tråden knække, kan du på få sekunder gøre den klar til brug igen. 

  Vi anbefaler ikke CIRRUS hvis du er begynder eller synet ikke er helt skarpt længere. Men hvis du er vant til at arbejde med usynlig tråd, vil du få optur over hvor godt denne lille tingest præsterer. Du vil hurtigt forstå, hvorfor CIRRUS er blevet den mest populære ITR i Japan.

  Det medfølgende link fører dig til de mange små korte online instruktionsvideoer, der både forklarer dig funktionen og inspirerer med hele 14 vidt forskellige rutiner. Sproget er japansk, men du kan slå engelske undertekster til.

  Menuen ser således ud:
  Internal structure explanation
  How to handle each model
  How to hide threads
  UFO Card (Seiju)
  Animated Card (TAKE feat. RYUHEI)
  Animated Sunglasses (RYO)
  Card Steal (Ukawatakuma)
  Floating Cigarette (Seijyou)
  Ψ (TAKE & Ukawatakuma)
  Floating Bill (RYO)
  Slow-mo Float (Ukawatakuma)
  Floating Bill (Seijyou)
  Easily! (Ukawatakuma)
  Floating Coin (RYO)
  Haunted Deck (Ukawatakuma)
  Rising Card (TAKE)
  Rising Card (Ukawatakuma)