FIRE STEALER - Wing's Magic
Varenummer: 6251
.
DKK 750,00 / stk
DKK 600,00 ekskl. moms
 •  
En lille elegant holder med træfod og en klips foroven. Det ligner noget der kunne stå på et skrivebord med et foto i. Placer en kuvert, en pengeseddel eller en note i klipsen - og på din kommando brænder papiret på et øjeblik!


Mere information

 • Er der noget der virker mere stærkt og magisk end ild og røg? Det er i hvert tilfælde altid et effektfuldt element og med "Fire Stealer" får du endnu en mulighed for, at føje dette element til dit show.

  Den lille holder ligner noget helt almindeligt, der ligeså godt kunne stå på et skrivebord med et foto i. Men placerer du et stykke flash-papir i klipsen, kan du når som helst få det til at gå op i flammer, blot med et tryk på den tilhørende fjernbetjerning. Synes du det lyder interessant? Så får du lige hvad du drømmer om.

  I træklodsen i bunden er elektronikken gemt. Den kan åbnes for tænd og sluk og klikkes sammen igen med magnetlås. Glødetråden er skjult i selve klipsen, så placerer du et stykke flash-papir (eller en pengeseddel eller en kuvert - se mulighederne i de relaterede varer herunder), kan du ved hjælp af remoten antænde det præcis når det passer ind i din rutine.

  Det genopladelige batteri har en stand-by tid på ca. 3 timer. Hele udstyret måler 5 x 5 x 15 cm.. Rækkevidden med fjernkontrollen er 3-5 meter. 

  Bemærk venligst:
  Dette ildprodukt må kun bestilles af tryllekunstnere over 18 år. Flash-papir er nødvendigt og dette skal bestilles separat.