FLASH LIGHTER
Varenummer: 3868
.
DKK 245,00 / stk
DKK 196,00 ekskl. moms
  •  
Arsene Lupin har modificeret en lighter, der sætter dig i stand til at producere en kæmpe flamme fra den – præcis når du ønsker det. En sjov gag, som du kan anvende hver gang du har behov for en lighter. Fungerer ved hjælp af flash-pulver.


Mere information

  • Arsene Lupin har modificeret en lighter, der sætter dig i stand til at producere en kæmpe flamme fra den – præcis når du ønsker det. En sjov gag, som du kan anvende hver gang du har behov for ild: til stearinlyset, til duekasserollen, til faklen, til cigaretten eller til at brænde kuverterne af. Lighteren fungerer helt normalt, lige indtil du ønsker at der skal mere ”fut” i den, og en gigantisk kæmpeflamme springer op.

    Flammen skabes ved hjælp af en ampul, som du let trykker på med hånden der holder lighteren. I ampullen ligger det såkaldte "flash pulver" (lycopodium), som du skal have fydt på inden showet. Når først den er "ladet" kan du lave 5-10 store puff.

    Pulveret følger ikke med, men "lycopodium kan købes her". I sådan en portion får du nok til flere hundrede store flammer.

    Perfekt som opsigtsvækkende gag – både til close-up og scenebrug. Leveres med dansk instruktion.