GIFT BAG-O-PLENTY - Bruce Kalver
Varenummer: 5019
.
DKK 450,00 / stk
DKK 360,00 ekskl. moms
 •  
Det her ligner blot en helt almindelig papirspose, men den fungerer nærmest som en "change-bag" og du kan anvende den både til forcering eller forvandling. Klik og læs om mulighederne...


Mere information

 • Bruce Kalver er manden bag den her smarte opfindelse, der forvandler (hvad der ligner) en helt almindelig papirspose til et tryllerekvisit - med stort potentiale for god underholdning.

  Her er intet der skal drejes eller vippes med fingrene. Alt hvad du skal gøre er helt naturligt at tippe posen fra den ene til den anden side, så sker skiftet.
  Men hvad kan man lave med den, tænker du sikkert? Her er nogle idéer:

  - Udfør den gode gamle Maurice Fogel rutine, hvor drengen trækker alle de lette spørgsmål og hans far kun får sedlerne med spørgsmål, der er overordentlig svære at svare på.

  - Vis at posen er fyldt med kugler i alskens farver. Sig: ”træk en kugle – bare endelig ikke en rød” – og når tilskueren tager hånden op, har han selvfølgelig lige præcis en rød kugle i hånden...

  - Lad en tilskuer vælge en figurballon og læg den ned i posen. Lad børnene puste på posen – og øjeblikket efter, kan du hælde en ballonhund ud i samme farve!

  - Sæt to forskellige sodavandsdåser ned i posen og lad to tilskuere hver vælge en. Du styrer 100% hvilket valg de foretager!

  Jep – som du ser, er der masser af sjove muligheder. Hjælpemidlet er solidt lavet og vil holde resten af dit liv og det er super let at installere i en anden papirspose, når den første pose bliver slidt. Der medfølger dog 4 solide poser i forskellige farver, så du får ikke brug for flere lige med det første.


  Gimmick og poser kommer sammen med udførlig engelsk instruktion med flere idéer og sjove rutiner. Der medfølger også et videolink, så du kan se præcis hvordan Bruce selv anvender sin kreation.