HOT WALLET
Varenummer: 436
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
  •  
En særdeles populær rekvisit, som vi gennem tiderne har solgt mange hundrede af. Nu tilbage i fin og moderne hip-pocket størrelse. Det indbyggede gimmick lukker med magneter og holder længe på væsken.


Mere information

  • En særdeles populær rekvisit, som vi gennem tiderne har solgt mange hundrede af. Her i fin udgave produceret af Arsene Lupin.

    Du åbner din tegnebog og idet samme står der høje flammer op fra den. Der er ingen penge kun ild. Du lukker tegnebogen og flammerne slukkes med det samme. Du kan sekundet efter åbne den igen, flammerne er væk og den er fyldt med pengesedler og kreditkort! 

    HOT WALLET er sjov og overraskende. Du har sikkert allerede en idé til hvordan du kan bruge den? En kvalitetsrekvisit som du vil få stor glæde af. Brænder med almindelig lightervæske.

    I denne udgave er rummet med vægen forseglet med magneter, hvilket betyder at pungen kan holde sig brandklar i mange timer, efter du har præpareret den. Vi leverer den også med ekstra flintesten og hjul, så du kan udskifte når den på et tidspunkt bliver godt slidt.

    Sælges kun til personer over 18 år.