KURETAKE 2 WAY GLUE
Varenummer: 4814
.
DKK 65,00 / stk
DKK 52,00 ekskl. moms
  •  
Denne specielle lim kan bruges i talrige sammenhænge inden for trylleri. Hvis du lader den tørre, bliver den helt transparent og fungerer som en slags "post-it note lim", der bliver ved med at klæbe - om og om igen.


Mere information

  • Denne specielle lim er måske lige præcis hvad du har manglet. Når den tørrer (det tager ca. 15 min.) bliver den helt transparent og fungerer på samme måde som limen på f.eks. en post-it note. Den kan altså klæbe igen og igen - uden at smitte af eller tørre ud.

    Limen kaldes også for Changin' Glue og masser af folk har brugt dem i deres trylleri. Bl.a. vil du i Anthony Owens fantastiske bog "SECRETS" finde et helt kapitel med 14 forskellige tricks, hvor der snedigt gøres brug af denne lim. Men du vil også rundt omkring finde rutiner af John Archer, Max Maven, Wayne Dobson, Angelo Carbone, Stephen Tucker, Andy Nyman - for blot at nævne nogle.

    Limen ligger i en praktisk tube og kan påføres i en smal stribe, på samme måde som når du skriver med en bred tusch. Den kan i de fleste tilfælde erstatte dobbeltklæbende tape eller tryllevoks.