MAIDEN MARKED CARDS
Varenummer: 5142
.
DKK 95,00 / stk
DKK 76,00 ekskl. moms
 •  
Nu kan du få bagsidemærkede kort til en særdeles rimelig pris. Kortene er med Bicycle Maiden Back fra US Playing Card Co. Mærkningen fremstår usynlig for dine tilskuere, men tydeligt for dig.


Mere information

 • ENDELIG er der kommet et godt spil mærkede kort på markedet til en pris, der ikke er dyrere end et almindeligt godt sæt kort.

  Kortene ligner umiddelbart dine helt almindelige Bicycle kort med bagsidemønsteret, der kaldes Maiden Back. Men ind i mønsteret er på alle 4 kanter skjult oplysning om hvilket kort det er. Det går fuldstændig under publikums radar, så længe du undgår at stirre på det. Og det er heller ikke nødvendigt, for så snart du har fået øjnene op for mærkningen, er den let at læse på afstand.

  Der medfølger desuden link til to videoseancer. Den ene er med Rick Lax, der har gravet den magiske litteratur igennem og viser dig de 4 bedste tricks han har fundet, med et spil mærkede kort. Den anden er med Jon Armstrong, der giver dig mere avancerede pro-tips til, hvordan du kan få bedst mulig glæde af dette spil.

  Kortene er i samme kvalitet, som du kender det fra Bicycle Elite Edition. De er i bedste kvalitet papir og fuldstændig rent skåret. Desuden medfølger to gaff-kort (et med bagside på begge sider og et blankt kort).

  Du kan vælge imellem rød eller blå bagside, og køber du to spil samtidig i samme farve, giver vi dig 10% rabat. 

  Prøv dem!