MEMORIES - Nikolas Mavresis
Varenummer: 5796
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
  •  
Hvis du arbejder med mentalisme og tankelæsning, vil du med Nikolas Mavresis' "MEMORIES" få dig et snedigt værktøj, som du med det samme vil kunne se værdien i. Kommer med 30 specielle "minde-kort" i stor størrelse.


Mere information

  • "Drawing Duplication" - kunsten at efterligne eller afsløre et billede som en tilskuer har i tankerne - er et af mentalmagiens stærkeste koncepter. Plottet er let at følge og afsløringen virker altid stærkt. Med Nikolas Mavresis "MEMORIES" får du mulighed for at udføre præcis den effekt, uden at investere store summer eller timevis i træningslokalet.

    Du viser en stak store kort med alle mulige forskellige motiver, der kan give minder og associationer: en badering, en halskæde, en luftballon, et telt, en julestjerne... 30 forskellige fotos i alt. En tilskuer vælger hemmeligt et hvilket som helt billede fra stakken og du beder ham om at koncentrere sig om det... Du griber en blok og begynder at tegne hvad du opfanger. Når du er tilfreds får du tilskueren til at fortælle hvad han tænker på, og derefter vender du din skitse om. Tilskuerens ansigtsudtryk afslører tydeligt, at du har ramt plet!

    Med MEMORIES-kortene kan du tilmed udføre tankelæsning med flere tilskuere samtidig. Tre tilskuere vælger hvert et motiv og en af gangen - og måske på forskellige måde - afslører du hvad de tænker på.

    Hemmeligheden er virkelig smart og snedigt indbygget i kortene, der i øvrigt leveres i en tilforladelig æske, og naturligvis med udførlig engelsk videoinstruktion.

    Enhver der arbejder med mentalisme, tankelæsning og cold-reading , vil her få et nyttigt værktøj til repertoiret.