MOUTH COILS - 12 stk. - Bazar de Magia
Varenummer: 227C
.
DKK 95,00 / stk
DKK 76,00 ekskl. moms
 •  
Ny model af mouth coils, der udmærker sig på flere måder. Hver pakke indeholder 15 meter hvide papirstreamers, som du ubesværet kan trække ud af munden uden frygt for at de knækker undervejs. Du modtager pakke med 12 stk. til en god pris.


Mere information

 • I de seneste 10 år har dette varenummer holdt sig på top 20 listen over trylleindustriens mest solgte rekvisitter, og vi har flere gange skaffet det hjem på bestilling fra kunder. Nu har vi så - endelig vil nogle nok sige - valgt at tage denne argentinske variant af mouth coils fast ind i sortimentet.

  Du har med garanti set effekten, hvor tryllekunstneren trækker lange papirstreamers ud af munden, og du har måske også prøvet den gode gamle model fra Cresey. Denne variant virker dog på en helt anden måde:

  Streamerne er kun hvide. Du modtager en pakke med 12. stk.
  De er ekstremt holdbare, så du behøver altså ikke frygte, at de knækker undervejs i din optræden.
  Det er let at fange enden og ubesværet komme i gang.
  Hver rulle indeholder 15 meter streamers.

  Virker sjovt og overraskende i enhver børne- og sceneforestilling.

  ...

  "Jeg bruger nu dette produkt i næsten alle mine børneforestillinger. Efter at have prøvet forskellige varianter, er min favorit endt op med at blive denne i farven hvid. I modsætning til de andre holder den hver eneste gang, i sin fulde længde. Den er lang og er nem at skjule og trække ud." - Frank Frank (klovnen Happy)