OCTOPALM - Anti Gravity Gel
Varenummer: 3971
.
DKK 75,00 / stk
DKK 60,00 ekskl. moms
 •  
Magiens nyeste magiske hjælpemiddel med 1000 muligheder. Kom en smule af det usynlige Octopalm på din hud, og du kan få hvad som helst til klæbe fast til den. Så snart genstanden er taget af, er huden igen glat at røre ved! Kommer med 90 min. video.


Mere information

 • Her har du magiens nyeste hemmelige hjælpemiddel. Octopal er et nyt kemisk og usynligt stof, som du kommer på din hud i ganske små doser, præcis der hvor du ønsker at det skal klæbe. Det kan være på dine hænder, arme, fingre eller måske i panden. Det smarte er, at det ikke klæber til andre kropsdele! Hvis du f.eks. har kommet det på din håndryg, kan du røre den og det føles bare glat. Men presser du en mønt i mod den, vil den sidde fast, som var det med superlim. Så snart du tager mønten af, føles huden igen helt glat.

  Ved at det er en slidt frase, men her er det mere rigtigt end nogensinde før: Mulighederne er utallige!
  Virkelig.

  Med Octopalm kan du let få alle lette genstande – mønter, kort, cigaretter og lignende, til at klæbe til din hud, præcis som var den magnetisk. Aldrig mere skal du fedte med dobbeltklæbende tape, klæbepuder eller voks.

  Benyt Octopalm når du skal fremtrylle, forvandle eller borttrylle små genstande – helt uden at tænke på, at skulle lave en god palmering.

  Selv om du kommer det på fingre og tæer, kan du nok ikke kravle på væggene som et firben, men det er lige før… I hvert tilfælde får du nu mulighed for at lave masser af nye tricks – og forfine dem du allerede udfører.

  Du modtager en dåse med 15 gram, der ved normalt brug holder lææææænge! Sammen med det får du link til halvanden times instruktionsvideo med masser af tricks, tips og rutiner.

  "Pick some of this up and you won't be able to put it down... That's how you know it's working." - Zach Heath

  "This stuff is phenomenal! Octopalm can help in so many ways! What you can do with Octopalm is up to your imagination. I'm all for this, two thumbs up!" - Casshan Wallace