PASSPORT PROJECT DECK
Varenummer: 5472
.
DKK 225,00 / stk
DKK 180,00 ekskl. moms
 •  
Her er et helt unikt sæt Bicycle-kort, trykt med forskellige flag på bagsiderne! Et "must" for tryllekunstnere, samlere og cardistry-folket. Der medfølger video med forklaring til 10 tricks, du kan vise med spillet!


Mere information

 • Det er vores kolleger fra Magic Dream i Paris, der står bag dette helt unikke kortspil. Der er tale om en slags "rainbow deck" med ene forskellige bagsider med alverdens flag smeltet ind over Bicycle mønteret. Det er et særligt spil til samlerne, enormt flot til cardistry - og så åbner op for masser af muligheder for tryllekunstnerne.

  Kortspillet er produceret i samarbejde med US Playing Card Co. og kommer i sin egen æske. Spillet indeholder i alt 56 kort, der fordeler sig således:

  - 52 kort med flag på bagsiden (inkl. Danmark, Norge og Sverige)
  - Yderligere to "flagkort", så du kan vise en moderne variant af Nick Trosts "Rainbow Deck" med de 4 esser 
  - Et kort med bagside på begge sider (det amerikanske flag)
  - Et "instruktionskort" der hemmeligt angiver navn og position på hvert kort i spillet

  Spillet ligger stakket i mnemonica rækkefølgen, så for nogle af vores kunder, giver det oplagte muligheder allerede når æsken åbnes. 

  Sammen med spillet får du adgang til en times videoundervisning hvor hele 10 forskellige rutiner forklares. 

  Kortspillet matcher Bicycle Maiden Back kortene, så alene ved at tilføje et eller flere flag fra dette spil, får du helt nye muligheder for aktuelle tricks, når du er ude i verden.