PRO CARRIER DELUXE - Joshua Jay
Varenummer: 2818
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
  •  
Joshua Jays populære og praktiske "Pro Carrier" er tilbage - i deluxe udgave med plads til to spil kort, mønter, packet-tricks og visitkort. Lige til at sætte fast i bæltet eller til at have med i lommen. Elegant produceret i lækkert blødt læder.


Mere information

  • Mangler du lommer når du optræder med close-up eller i table-hopping situationer? Så har Joshua Jay i sin tid udviklet det perfekte hjælpemiddel og den lille taske sidder fast i bæltet vil tryllekunstnere verden over. Nu er den tilbage - i forbedret udgave med magnetisk flap, clips til at sætte i bæltet eller tasken - og med plads til to fulde kortspil (+ mønter, packet-tricks og visitkort).

    Pro Carrier Deluxe har ikke alene plads til to kortspil, der er også et gennemsigtigt vindue udenpå, med plads til dine visitkort. Inde i mini-tasken er endnu en gennemsigtig lomme, der f.eks. kan indeholde dit favorit packettrick eller specialkort. Der er yderligere to lommer med plads til ekstra kort eller forudsigelser, og en lomme med lynlås, der kan indeholde dine mønttricks.

    Du kan enten sætte din Pro Carrier Deluxe fast i bæltet, eller blot lægge den lommen. Under alle omstændigheder er det en praktisk, tjekket og stilfuld måde at opbevare dit trylleri på. Pro Carrier er lavet i ægte sort blødt læder og en fornøjelse at arbejde med.