REAL MAN'S WALLET - Steve Draun
Varenummer: 4640
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
  •  
Her har du den: En "Card to Wallet" tegnebog i en størrelse og et design, så du samtidig kan anvende den til hverdagsbrug. Lækkert lavet i ægte sort læder. Kommer med videoinstruktion med Greg Wilson.


Mere information

  • "Steve Draun's wallet is the most practical, well-made card to wallet I have seen to date. It is affordable priced and should be in the repertoire of any card worker concerned with fooling his audience." - Richard Kaufman

    Vil du have et nummer, som du altid – og helt naturligt – kan have på dig? Den her tegnebog er lavet til hverdagsbrug. Den er lækkert produceret i ægte sort læder og så har den en praktisk størrelse. Du kan have dine penge, dine kreditkort, dit kørekort, fotos og kvitteringer i den, men samtidig giver den dig mulighed for at udføre én af close-up magiens stærkeste effekter.

    Få et signeret spillekort, en fingerring, en mærket mønt eller måske tilskuerens eget visitkort eller kreditkort til at dukke op, midt inde i tegnebogen! Designet gør, at det kan ske lynhurtigt og uden besvær. Tjek videoen og se, om ikke det lige præcis er denne her model, der kunne passe til dig?

    Der medfølger link til udførlig online video med selveste Gregory Wilson. Du får også Steve Daruns originale præsentation med som pdf (med engelsk tekst og masser af fotos).

    Value for money!