SITTA TRYLLEPOSE
Varenummer: 6300
.
DKK 150,00 / stk
DKK 120,00 ekskl. moms
  •  
Elegant blød pose. Mørkerød velour uden på - matsort indeni. Den fungerer som en "changerpose" med tre rum og kan anvendes til forvandling af f.eks. tørklæder. Men måske endnu bedre, kan den bruges til at forcere alt fra navne til farver eller fotos.


Mere information

  • Det er ikke mange dage siden, at en kunde efterlyste præcis det her. Noget der ligner en helt almindelig stofpose - uden håndtag eller glimmer - men med samme funktion som en "changerpose". Og vi lytter altid til vores kunder - så her er den...

    Produceret ved Sitta Magic i Italien i blød mørkerød velourstof med sort indmad. Du har mulighed for hemmeligt at skifte imellem tre rum i posen. Enkelt, lækker og elegant, og til en virkelig fornuftig pris.

    "Sitta Change Bag" kan naturligvis anvendes forvandling af silketørklæder, balloner og andre mindre genstande. MEN den er OGSÅ helt perfekt til at forcere hvad en tilskuer skal vælge - og derfor oplagt til mentalisme.

    Posen kan indeholder alt fra knapper i forskellige farver til fotos, sedler, mønter, kort, banko træknumre, billetter - eller hvad du kunne tænke dig. Den er altså det perfekte tilforladelige rekvisit, når du skal forcere. Og med de tre rum, kan du både vise at indholdet er forskelligt, og derefter styre præcis hvad to forskellige tilskuere trækker. 

    Posen måler 23 x 26 cm. Den kan foldes sammen og ligge i en inderlomme. Kommer med engelsk vejledning.