SUPER STRONG MAGNETIC HALF DOLLAR
Varenummer: 3852
.
DKK 450,00 / stk
DKK 360,00 ekskl. moms
  •  
Der er ingen der forstår, hvordan den ældre japanske herre fra Kreis Magic, formår at producere disse helt ekseptionelt stærke magnetiske mønter. Med dem kan du lave fuldstændigt vanvittige mønt effekter – eller mentalnumre.


Mere information

  • Der er ingen der forstår hvordan han laver dem, men den ældre japanske herre, der står bag Kreis Magic, formår at producere nogle helt ekseptionelt stærke magnetiske mønter. Med dem kan du lave fuldstændigt vanvittige mønt effekter – eller mentalnumre.

    Vi har selv haft stor fornøjelse af at demonstrere denne effekt med fire halvdollars: En tilskuer får tre mønter i hånden, mens du selv lukker hånden om den sidste. Tilskueren vil sværge på, at han har tre mønter i sin hånd, men når den åbnes er der kun to, og du har nu to mønter i den hånd! Nummeret kan straks gentages, og også anden gang vil tilskueren bliver fuldstændig snydt.

    Den magnetiske mønt er så stærk, at kraften let trænger igennem en bordplade eller en håndflade. Vil du se en demonstration af, hvor stærk magneten er i forhold til "almindelige" magnetiske mønter, så har vi lagt en lille video ud HER

    Prisen her er for et eksemplar af de super magnetiske halvdollar - uden yderligere instruktion.

    For ovenstående rutine behøver du to magnetiske mønter to tilsvarende almindelige halvdollars. Er du interesseret i forklaring og flere muligheder, så køb DVD'en CRAFTY POWER.