SVENPAD™ KoD - Brett Barry
Varenummer: 4386kod
.
DKK 225,00 / stk
DKK 180,00 ekskl. moms
 •  
Med Brett Barrys smarte forceringsblok kan du få en tilskuer til at vælge præcis det navn, tal, sted eller ord som du ønsker - på en fuldstændig tilforladelig måde. Populær model - spiralindbundet i toppen.


Mere information

 • Brett Barry’s smarte forceringsblokke går som varmt brød verden over. De kan anvendes og flettes ind i stort set hvilken som helst en forestilling, hvor du har behov for at få valgt, et navn, et sted, en farve, en følelse, et land, et musiknummer, et tal, tegninger – you name it...! Nu har vi fornøjelsen som en af de få udvalgte forhandlere i verden, at introducere den nyeste model: SvenPad™ KoD!

  Det ligner en helt almindelig linjeret huskeblok med spiralryg i toppen – men den er specialfremstillet på en super snedig måde. Du kan bladre den igennem, og bede tilskueren læse højt fra de mange forskellige ord i den – men når tilskueren slår op på en tilfældig side, vil han altid få præcis det ord som du ønsker!

  Denne model udmærker sig på flere måder – bl.a. kan den foldes helt fladt op, så den kan ligge åben på den side som tilskueren har valgt. Det har været langt mere kompliceret end som så, at udvikle denne model, men vi er ret sikre på, at du vil elske resultatet.

  Du skriver selv præcis hvad du ønsker på blokken. Vi anbefaler at gøre det med den specielle Svenpad™pen, der ikke trænger igennem papiret.

  Svenpad™ KoD (staves faktisk ”kød”, men vi synes ligesom det virkede lidt forkert på dansk…) fås i to farver. Du kan ovenfor vælge imellem det gule eller det røde omslag. Blokkene måler 12,5 x 7,5 cm. og indeholder 50 ark.

  Du har sikkert allerede en idé til, hvordan du kan få glæde af en SvenPad™. Vil du se et eksempel hvordan de bliver anvendt med stor effekt, så tjek videoklippet med vinderen af Britain Got Talent vinderen fra 2016, Richard Jones.

  Der medfølger link til udførlig engelsk instruktion samt dansk rutineforslag af Klaus Mulbjerg.