TANGO ULTIMATE REEL
Varenummer: 3328
.
DKK 995,00 / stk
DKK 796,00 ekskl. moms
  •  
T.U.R. er et præcisionslavet reel i høj kvalitet. Den er robust og altid pålidelig. Nok så vigtigt er den designet, så du let og hurtigt kan justere den eller udskifte tråden. Kommer med udførlig instruktionsvideo og tørklæde.


Mere information

  • Man kan lave utroligt mange visuelle effekter med en reel, men det har altid været svært at få fat i en rigtig god model. Nu har Marcelo Insua fra Tango Magic gjort noget ved sagen. Han har igennem flere år indsamlet og afprøvet reels fra alverdens producenter. Efterfølgende har han kogt de bedste egenskaber fra de forskellige modeller sammen med den nyeste teknologi. Resultatet er nu klar og det er godt! ”The Tango Ultimate Reel” er designet til dig, der arbejder professionelt med magien og den vil servicere dig trofast de næste mange år. 

    T.U.R. er et præcisionslavet hjælpemiddel i høj kvalitet. Den er robust og altid pålidelig. Nok så vigtigt er den designet, så du let og hurtigt kan justere den eller udskifte tråden. 

    Sammen med dit nye værktøj modtager du en online video, der forklarer præcis hvordan mekanikken er opbygget, og så får du vist og forklaret en række forskellige tricks du kan lave med den – til både close-up, stand-up og sceneoptræden. Der medfølger nu desuden også et velegnet stribet silketørklæde i god kvalitet.