TARANTULA 2 - Yigal Mesika
Varenummer: 2619
.
DKK 695,00 / stk
DKK 556,00 ekskl. moms
 •  
Med Yigals Mesikas geniale hjælpemiddel kan du få en lånt fingerring til at svæve i luften - indtil den af sig selv svæver tilbage på tilskuerens finger! Tarantula 2 leveres komplet og klar til brug.


Mere information

 • Ny opgraderet 2.0 version - på lager og klar til levering NU!

  Hvor som helst - på caféen, på messen, i klasseværelset, i stuen, til festen: Du låner en vens ring og viser den helt synligt - der intet at skjule. Du sætter ringen til at snurre rundt og langsomt fjerner du dine hænder... Ringen forsætter med at dreje rundt af sig selv midt i luften som en ufo. Den svæver langsomt op og ned over din hånd, svæver fra den ene hånd til den anden og ender med at lande lige ned på din egen finger! Men det slutter ikke her: Du gentager straks effekten og denne gang slutter du af med, at ringen svæver ned på ejerens egen finger!

  Lyder det umuligt? Tro det eller lad være, det er faktisk virkelig hvad der sker! Denne levitationseffekt har det hele: Den er sjov, mystisk og efterlader et ualmindeligt stærkt indtryk ved de tilskuere, der oplever den.

  Tarantua er et unikt hjælpemiddel, en slags motoriseret reel, der bygger på nytænkning i forhold til hvordan en reel hidtil har set ud og fungeret. Her får du mulighed for let at udføre umulige svæveeffekter og telekinetiske fænomener. Du kan altid have det hemmelige hjælpemiddel klar, og kan når som helt vise dine hænder tomme. Du kan uden problemer udføre det med tilskuere hele vejen rundt om dig. Der anvendes ingen assistenter og forberedelserne tager kun et sekund.

  Tarantula gør det muligt at udføre et utal af numre, der aldrig før har været vist. Du modtager dit nye magiske værktøj komplet med udførlig instruktionsvideo, så du kan gå i gang med det samme!

  Den nye 2.0 version er opgraderet på alle planer. Bl.a. har den et indbygget opladeligt batteri, der holder til omkring 100 optrædener blot på én opladning. Den lille mikro-motor er nu fuldstændig lydløs og den er langt lettere at betjene. Tarantula 2.0 kommer med helt ny instruktionsvideo, hvor du selv som erfaren tryllekunstner vil finde mange nyttige tips og tanker omkring svæve- og animationseffekter.
   
  Som altid forhandler vi originalproduktet og bakker dermed op om magiens kreative opfindere!

  "The Tarantula is magically genius. I highly recommend it."
  -Cyril

  "This is the best levitation I have ever seen"
  -Whit Haydn