THE CASINO TABLE
Varenummer: 4818
.
DKK 5.900,00 / stk
DKK 4.720,00 ekskl. moms
  •  
Arsene Lupin har udviklet dette store, flotte og praktiske close-up bord. Det kan klappes fladt sammen til transport og sættes op på et øjeblik og danne den perfekte ramme om dit trylleri. Komplet med transportpose.


Mere information

  • Vi har længe selv anvendt dette bord i vores tryllestudie i Horsens og ved kongresser og messer ude af huset. I løbet af årene har vi også skaffet flere af dem hjem til vores kvalitetsbevidste kunder. NU har vi valgt at tage det fast ind i sortimentet.

    Dette close-up bord er for dig, der ønsker den optimale ramme omkring dit close-up trylleri. Bordet tager sig flot ud med god plads til dit trylleri og dine tilskuere kan stå i en ring omkring det. Der er indbygget servante bag bordet, og hvis du ønsker det, kan du hæve den bagerste del, så folk kan se hvad der ligger på bordet - selv på afstand. Bordet er 94 cm. højt og halvcirklen åler 102 x 57 cm..

    Det kan pakkes helt fladt sammen til transport og samles igen på et øjeblik. Der medfølger kraftig sort kanvas-betræk med tilhørende skulderstrop.

    Et helt igennem professionelt rekvisit. Det her kan meget vel være den bedste investering, du nogensinde kommer til at gøre ved os.