VDR COIN WALLET - Kelvin Chow
Varenummer: 4656
.
DKK 385,00 / stk
DKK 308,00 ekskl. moms
 •  
Det her kan blive dit nye yndlingshjælpemiddel til close-up trylleri. Lækker lille læderpung, der let og smidigt kan ombytte dine trickmønter til normale - og alt muligt andet!


Mere information

 • Kelvin Chow har udviklet denne lille sorte læderpung, som du kan benytte til at opbevare f.eks. mønter - men samtidig kan den helt ubemærket hjælpe dig med at ombytte hvad-som-helst!

  Du får lige et par eksempler på mulighederne, og så kan du bagefter give din kreative hjerne frit spil:

  Læg en håndfuld mønter ned i pungen, og når du vipper dem ud igen, er det forvandlet til en pengeseddel - eller omvendt!
  Lad nogle tilskuere lægge en håndfuld mønter ned i pungen, og du forudsiger hvilken værdi de giver samlet.
  Lad tilskuerne skrive navne på forskellige kendte personer og droppe dem ned i pungen. En tilskuer vælger én af dem, og du ved altid hvilken.
  Vis at der ligger et sammenfoldet kort i pungen, og det ender op med at være tilskuerens valgte og signerede.
  Læg dine specialmønter tilbage i pungen, og hvis nogen vil se nærmere på dem, er det bare at vippe dem ud af pungen igen.

  Særdeles anvendelig for både close-up tryllere og mentalister.
  Flot produceret i ægte læder i god kvalitet. 

  Helt enkel og praktisk at bruge, og det bedste er næsten, at hemmeligheden er nærmest helt usynlig. I langt de fleste tilfælde (alt efter hvad du lægger i pungen) vil du uden problemer kunne lade dine tilskuere kigge på den.

  Der medfølger link til 30 min. videoinstruktion til pungen, der også er kendt som "Quiver Wallet". Men har du bare været lidt i magiens verden, vil du hurtigt kunne se mulighederne...

  ...

  "En fantastisk bra produkt som går att använda till så mycket. Endast fantasin sätter gränser. Mentalism och trolleri. Det är som en changebag fast i litet format. Oerhört lätt att använda och jag har använt den i min mentalism akt. Ser ut som en gammaldags börs och är väldigt välgjord. Jag kan varmt rekommendera denna produkt." - Lars-Peter Loeld