VERNET FINGER TIP SET
Varenummer: 69set
.
DKK 125,00 / stk
DKK 100,00 ekskl. moms
  •  
"Tommelfingeren" eller "The Thumb Tip" er tryllekunstnernes hemmelige hjælpemiddel nummer et. Plastikfingeren kan i magiens tjeneste anvendes på overraskende mange forskellige måder. Pakke med 7 forskellige fingre i bedste Vernet kvalitet.


Mere information

  • Den hemmelige tommelfinger i plastik er en magisk aha-oplevelse første gang man stifter bekendtskab med den. Når man ikke kender eksistensen ser man den ikke, men når først man har fundet ud af, hvor snedigt et hjælpemiddel det er, erfarer man efterhånden hvor meget forskelligt den kan anvendes til. Langt mere end blot at få et silketørklæde til at forsvinde imellem hænderne...

    Tommelfingeren kan bruges til både close-up, stand-up og på scenen. Til børnetrylleri, klassisk magi, komisk trylleri og mentalisme. Den kan anvendes til at trylle genstande frem eller væk, få dem til at forvandle sig, til sjove gags og alt muligt andet. Tryllekunstnere over hele verden, tager den hemmeligt i brug til tricks med f.eks. snore, bestik, mønter, pengesedler, vand, salt, ild, tændstikker, gummibånd... Kun fantasien sætter grænser (og den har som bekendt gode kår i vores branche).

    Vernet i Argentina er kendt for at lave verdens bedste fingre. De er naturtro, matte og i et fleksibelt materiale. I denne pakke får du hele 7 forskellige varianter og størrelser af deres fingre samlet. Find den størrelse der præcis passer dig og gem resten til andre kreative opfindelser på din vej. Eller giv én væk til den særlige person, som du vil indføre i en af magiens fineste hemmeligheder.

    Hvis du lige vil genopfriske, hvor meget underholdning man kan vride ud af denne lille rekvisit, så klik og (gen)oplev Ursula Martinez' fantastiske akt på YouTube.