BLACK BOX - John Kennedy
Varenummer: 3326
.
DKK 2.680,00 / stk
DKK 2.144,00 ekskl. moms
  •  
Med John Kennedys helt nye BLACK BOX kan du få genstande til at bevæge sig, flyve eller hoppe hvor som helst i et lokale! Dine tilskuere vil ingen forklaring kunne finde – for dit hemmelige hjælpemiddel er hele tiden gemt!


Mere information

  • Med John Kennedys helt nye BLACK BOX kan du få genstande til at bevæge sig, flyve eller hoppe hvor som helst i et lokale - uden du selv er i nærheden! Dine tilskuere vil ingen forklaring kunne finde, for dit hemmelige hjælpemiddel er hele tiden gemt.

    BLACK BOX er en avanceret fjernstyret elektronisk trækker fremstillet specielt til trylleri. Teknikken er udviklet eksklusivt for John Kennedy Magic og gør dig i stand til, at betjene den på hele fire forskellige måder: manuelt, med timer, med remote control eller med hands-free remote.

    Den sorte boks måler kun 12 x 3,5 x 3 cm.. Ikke større end du kan have den med i lommen og let gemme den næsten hvor-som-helst i det lokale du skal arbejde i.

    BLACK BOX fungerer ved hjælp af et almindeligt 9 volt batteri. Der går automatisk i dvale og det er næsten umuligt at løbe tør for batteri, selv om du efterlader den slået til i ugevis. En professionel og driftsikker kvalitetsrekvisit, som du ikke kan undgå at blive inspireret af, så snart du begynder at eksperimentere med mulighederne.

    Du modtager BLACK BOX komplet med udførlig engelsk instruktion med flere idéer.