BLACK PEARL - Victor Zatko
Varenummer: 6310
.
DKK 750,00 / stk
DKK 600,00 ekskl. moms
 •  
Med BLACK PEARL får du et mentalnummer som du altid kan have på dig. En tilskuer vælger frit et tal imellem 1 og 20. Du tager dit sorte armbånd af, hvor én enkelt perle glimter i en anden farve. Den sidder i præcis den valgte position. Hver gang!


Mere information

 • Med Victor Zatkos "Black Pearl" får du både en førsteklasses mentaleffekt, lækkert lavet, gennemtænkt ned til mindste detalje - og så kan du altid have den på dit håndled.

  Du viser dit publikum, at du bærer et elegant, minimalistisk armbånd lavet af sorte perler, blot én perle skiller sig ud i en anden farve.

  Du beder en tilskuer om helt frit at nævne et tal mellem 1 og 20. Uden nogen mistænkelige bevægelser løsner du låsen og tager armbåndet af. Fra låsen tæller du perlerne, indtil du når det angivne antal, og den eneste perle i en anden farve er på det nøjagtige sted, som din tilskuer frit har valgt!

  Black Pearl er moderne og elegant og hemmeligheden er nærmest umulig at opdage. En direkte og stærk forudsigelse på dit håndled. Så snart armbåndet sidder tilbage på håndleddet, er du klar til at vise effekten igen.

  Du modtager:
  -Et justerbart sort perlearmbånd med lås
  -1 hvid og 1 guldperle - anvend den der passer bedst til din stil
  - Kommer i opbevaringsæske med udførlig engelsksproget instruktionsvideo