BUMAS JU JU MAN
Varenummer: 5258
.
DKK 1.295,00 / stk
DKK 1.036,00 ekskl. moms
 •  
Håndlavet samlerobjekt fra Buma. To (let uhyggelige) voodoo-dukker undersøges. Du stikker hemmeligt en nål i den ene, hvorefter en tilskuer helt frit placerer en nål i den anden. Din forudsigelse matcher 100% - hver gang!


Mere information

 • Mark BUMA Burger fra House of Magic i San Francisco håndlaver selv de her to voodoo-dukker i begrænset antal, og det gør han rigtig rigtig godt! Hvis du vil have en anderledes effekt, der kan præsenteres med en god portion "story-telling", så har du her fundet nogle helt unikke rekvisitter til formålet.

  Effekten kan præsenteres på mange forskellige måder, f.eks. således:

  1. Du lader dine tilskuere kigge nærmere på de to ens specielle dukker (ca. 15 cm. høje). Alene deres udseende er nok til at gøre alle nysgerrige og interesserede i, hvad der nu skal ske.
  2. Du griber en af dukkerne, og lægger den i en tilhørende hessianspose. Du lader derefter tilskuerne undersøge en nål (påsat et kranie) inden du hemmeligt prikker den ind et sted i dukken i posen.
  3. Nu er det tilskuerens tur. Han får udlevert en tilsvarende nål, og har helt frit valg imellem de 7 markerede zoner på dukken.
  4. Så snart tilskueren har truffet sit valg, trækker du den anden dukke op af posen - her sidder kranienålen i nøjagtig samme position!

  Hvis du kan lide effekten, vil du blive rigtig glad for metoden. Det er godt lavet, simpelt at udføre og som sagt, så får du her nogle rekvisitter, der ikke ligner alt det andet.

  Kommer komplet og klar til brug med alt du behøver - inkl. udførligt illustreret engelsk manuskript.