CRYSTAL SWITCH BOX - Koonz
Varenummer: 4986
.
DKK 950,00 / stk
DKK 760,00 ekskl. moms
  •  
Den originale "Switch Box" fra Israel. Selv om den er transparent, kan den hemmeligt ombytte pengesedler, forudsigelser, kort, mønter, nøgler, etc. - mens den hænger omkring halsen på en tilskuer! Kun anvendt til demo få gange.


Mere information

  • Med denne lille krystalklare æske, kan du hemmeligt ombytte mindre genstrande som pengesedler, forudsigelser, mønter, nøgler, etc. Mulighederne er utallige – her er lige et par eksempler:

    Du låner en pengeseddel fra en tilskuer og beder ham om at folde den sammen og lægge den ned i denne lille transparente "bankboks", som du hænger omkring hans hals. Du tager nu en tavle og skriver et langt nummer på det. Først herefter beder du tilskueren om at tage sin pengeseddel, folde den ud og læse serienummeret højt – det matcher fuldstændig de cifre du noterede!

    Du viser en kiste aflåst med en hængelås og 5 nøgler, der ligger i den lille tranparente æske. Du forklarer, at kun en af nøglerne kan låse hængelåsen op – de andre vil ikke. Fire tilskuere får nu lov til hver at trække en nøgle fra æsken. De har 100% frit valg. Når de har foretaget deres valg, prøver de en af gangen, men det er altid nøglen der lå tilbage i æsken, der kan låse hængelåsen op!

    Skiftet sker helt usynligt og præcis i det øjeblik du ønsker det. Æsken har et påsat bånd, så den hele tiden hænge synligt omkring din egen eller tilskuerens nakke.

    Håndlavet af Koonz i Israel og kommet hertil via Guy Bavli fra Pro-Magic. Som altid vælger vi originalen og ikke billige kopier, og ikke kun af åbenlyse moralske årsager - også fordi kvaliten ER den bedste!