DITTO COLOR MATCH - Ellusionist
Varenummer: 5983
.
DKK 750,00 / stk
DKK 600,00 ekskl. moms
 •  
Det her er virkelig et smart værktøj for mentalisten. Det ligner et helt almindeligt sort bæger til kuglepenne og tusser, der kunne stå på et hvilket som helst kontor. Men det giver dig hemmeligt information... helt uden elektronik!


Mere information

 • Der findes flere forskellige systemer på markedet, baseret på det gamle Al Koran princip kendt som ” Colour Psychology” eller ”Mento Spheres” (beskrevet i bogen "The Magic of Al Koran"). Effekterne du kan lave ligner også den elektroniske version kendt som Anverdi's Color Match. Nu har ellusionist i samarbejde med gode folk udviklet denne snedige penneholder, der gør det samme og hemmeligt giver dig oplysninger, der vil sætte dig i stand til at præsentere nogle ret fantastiske mentalrutiner. 

  DITTO har tre store fordele:
  1. Ingen elektronik (i det anvendes tyngdekraft...!).
  2. Det ligner et HELT almindelig metalbæger til formålet.
  3. Prisen er særdeles rimelig.

  Mulighederne er rigtig mange. Et eksempel:

  På bordet står en holder med seks almindelige sharpie tuscher i forskellige farver. Du inviterer nogle tilskuere til hver at lave en lille tegning, mens du har ryggen vendt til. Uden du ser det, vælger de helt frit en tilfældig tusch og tegner med den. Først når alle har været i gang, vender du dig om og kigger på tegningerne, hvorefter du med 100% sikkerhed kan kæde person og tegning sammen!

  Metoden gør det også muligt blot at lade en enkelt tilskuer tage en tusch, skrive noget og sætte den tilbage, og du vil efterfølgende hemmeligt modtage information om, hvilken farve han valgte. Se videoen så får du en idé om metode og muligheder...

  Du modtager den smarte penneholder komplet med videoinstruktion, hvor Peter Turner forklarer nogle af de mange rutiner du kan udføre med den.