FLUX - Craig Filicetti & ProMystic
Varenummer: 5040
.
DKK 1.850,00 / stk
DKK 1.480,00 ekskl. moms
 •  
Endelig har vi dette ProMystic produkt på hylden igen. FLUX er den mest pålidelige og præcise metode til at afsløre i hvilken hånd en tilskuer gemmer en genstand. Hvis det er en mønt kan du også fortælle, hvilken side der vender op!


Mere information

 • Effekten fremstår så "organisk og ren" og er oplagt til et interessant psykologisk spil, der vil fascinere alle: En tilskuer gemmer en mønt i den ene hånd, og du kan fortælle hvilken hånd har har den i. Hver gang!

  Vi har flere løsninger på hylden, bl.a. Chris Ramsays Guess Chess og Hugo Shelley's Sixth Sense og de har hver deres fordele. Med Graig Filettis FLUX får du en metode, der er så avanceret og præcist, at du også kan fortælle hvordan mønten vender i tilskuerens hånd!

  Hemmeligheden er et lille usynligt hjælpemiddel, som du let og ubesværet kan holde skjult i din hånd. På samme måde som du måske kender det fra Senada Gimmick og Tarantula. Det kræver altså hverken ur eller armbånd og kan udføres med opsmøgede ærmer. Det er nærmest usynligt og så er det bygget med tanke på den professionelle mentalist og flittigt brug.

  Bemærk:
  - Batteriet holder længe og kan i øvrigt let udskiftes, hvis der skulle blive behov.
  - Alt er indbygget i samme lille enhed. Der er ingen ekstra elektroniske modtagere.
  - Du kan frit vælge om du ønsker dine oplysninger visuelt eller ved vibration.
  - Super hurtig, pålidelig og fuldstændig præcis scanning.
  - Kommer med 2 års fuld garanti.

  Du modtager din FLUX sammen med en lille magnet, som du f.eks. kan rulle ind i en pengeseddel eller gemme i et andet objekt. Hvis du ønsker at benytte en mønt, kan vi stærkt anbefale vores magnetiske euro-mønt (og vi får også snart skandinaviske magnetiske mønter på lager igen).

  “The most perfect solution for finding a hidden object to date.” - C. McLeod

  “It takes a lot of testing and trust for me to change my tool-of-choice for clandestine magnet detection, as I rely upon it for an essential building block of my act. Too many recently released devices have been finicky and failed to pass the test. Flux is stealthy, easy to use, and most importantly – reliable. Forgive the cliché, but it’s a game-changer!” - Eric Samuels

  "My highest recommendation for Craig and his craftsmanship. His creations work every time, every where and as promised. When these kind of miracles become so reliable and worry-free, what more could someone ask for?" - Michael Weber