HAUNTED KEY DELUXE
Varenummer: 5340
.
DKK 150,00 / stk
DKK 120,00 ekskl. moms
  •  
Du viser en stor nøgle og placerer den i din hånd. Ganske langsomt begynder nøglen at dreje rundt i hånden - helt af sig selv! Flot speciallavet nøgle med den helt rigtige balance. Kommer med videoinstruktion.


Mere information

  • Her er en effekt, der med den rigtige servering virker overordentlig overbevisende, og kan få dine tilskuere til både at tro på både røverhistorier og spøgelser!

    Du viser en stor gammel nøgle og placerer den i din hånd. Uden nogen fordægtige bevægelser begynder nøglen ganske langsomt at dreje rundt i hånden! Helt af sig selv. Der gøres ikke brug af tråde, mekanik eller magnetisme, og nøglen kan uden problemer undersøges når som helst. Med lidt træning, kan du endda få den til at dreje rundt tilskuerens hånd!

    Du vil blive forbavset over hvor let denne effekt er at udføre, og hvor stærkt den virker på dine tilskuere.

    Du modtager en HAUNTED KEY, der er specialfremstillet til netop dette formål, med den perfekte balance og udseende. Sammen med den modtager du udførlig engelsk videoinstruktion, der som en ekstra bonus også giver dig tips til andre tricks, som du kan udføre med nøglen (nogle af dem ser du på videoen, og bemærk: at de kan kræve noget mere forberedelse end basis-effekten).