I-FORCE - Andreas Sebring
Varenummer: 5625
.
DKK 650,00 / stk
DKK 520,00 ekskl. moms
 •  
Vil du forcere et ord i en tilfældig bog? På en fuldstændig fair og tilforladelig måde? Så skal du tjekke denne Andreas Sebring opfindelse, hvor du helt naturligt anvender coveret fra din mobiltelefon til at indkredse et eller flere ord!


Mere information

 • Under pandemien har Andreas Sebring fra MetalWriting fokuseret på effekter, der kan udføres (tilsyneladende) improviserede. Hans mål var at finde en metode til at forcere et ord, der kunne passe ind i næsten enhver situation. Resultatet blev "The I-Force".

  Vi render alle rundt med en smartphone og den vil naturligt kunne lægges på bordet og bringes i spil, og den geniale løsning blev indbygget i coveret! Et nyt praktisk værktøj til den moderne tankelæser.  

  Kort fortalt. Du lader tilskueren slå op på en tilfældig side i en bog, lægger coveret på siden og lader tilskueren indkredse et enkelt ord via kamerahullet. Hvad tilskueren ser, er din forcering! OG - det kan straks gentages med et nyt ord!

  Som med alle kreationerne fra MetalWriting, er der lagt stor fokus på detaljerne. Alt kan håndteres naturligt. Her er intet at palmere og ingen flapper du skal passe på. Kan vises som selvstændig tankelæsningseffekt, eller f.eks. i kombination med andre bogtests.

  Du modtager en komplet pakke med det specielle iPhone cover og en vellignende dummy-telefon, hvis du ikke vil benytte din egen. Coveret har hemmeligt indbygget et gimmick, der kan tilpasses de ord, som du vil bruge. Og ja, med det medfølgende "I-Force Remake Kit" kan du udskifte med nye ord. Desuden får du naturligvis udførlig instruktion - både på skrift og video.

  "Very sensible and modern!! I REALLY like this!!" - Kenton Knepper