INVISIBLE DECK - Bicycle
Varenummer: 73C
.
DKK 95,00 / stk
DKK 76,00 ekskl. moms
  •  
En tilskuer nævner et tilfældigt kort - der er helt frit imellem alle 52 kort. Når du bladrer dit kortspil igennem, ligger et enkelt kort omvendt i spillet - tilskuerens valgte! Bedste kvalitet. Kommer med dansk videoinstruktion.


Mere information

  • Hvis vi skal anbefale et enkelt korttrick eller mentaltrick, som vi VED at du vil få glæde af, og som ALTID vil forbløffe dine tilskuere, så er det INVISIBLE DECK. Vi har ikke meget andet på hylderne, hvor man får så meget værdi for kr. 95,-. Kortene er i bedste kvalitet med Bicycle-kort. Vælg selv om bagsidefarven skal være rød, blå, grøn eller sort.

    Du viser en kortæske og forklarer, at der indeni ligger et spil kort, hvor du på forhånd har lavet en forudsigelse. En tilfældig tilskuer får lov til at holde spillet, og du beder han derefter om at nævne et tilfældigt kort. Tilskueren har frit valg blandt de 52 kort! Først nu tages kortene ud af æsken. Du bladrer dem igennem - og tro det eller ej, ét kort ligger vendt om i spillet med bagsiden op. Når det vendes viser det sig at være tilskuerens valgte kort!

    Sammen med kortene kommer dansk forklaring med et forslag til en morsom præsentation. Der medfølger nu også link til en instruktionsvideo, hvor Mortenn på 5 minutter forklarer præcis hvordan det foregår.