MAGICAS SPIRIT BELL
Varenummer: 5939
.
DKK 1.950,00 / stk
DKK 1.560,00 ekskl. moms
 •  
Det ligner en hel almindelig håndklokke, men du kan få den til at ringe, mens den hænger i en snor eller holdes af en tilskuer...! Uendelige muligheder - fra spiritistiske seancer til stor komik.


Mere information

 • Der er ikke mange af vores rekvisitter, som vi både har kategoriseret under ”mentalmagi” og ”gags”, men denne speciallavede håndklokke har stort underholdningspotentiale i begge retninger.

  Et Barcelona-baseret tryllefirma står bag produktionen af klokken, der ligner og virker som en helt almindelig dirigentklokke. Det specielle ved den er, at du kan få den til at ringe klart og tydeligt, præcis når du vil! Alt hvad du skal gøre er, hemmeligt at trykke på din skjulte fjernbetjening. Klokken kan ringe så længe du ønsker det, og du kan styre den på op til 15 meters afstand.

  Klokken kan anvendes til mystiske spiritistiske seancer, hvor den er afdøde ånder, spøgelser og genfærd der får den til at ringe, mens den ligger på bordet eller måske hænger frit i en snor.

  Men du kan også lade en tilskuer holde den, med tydelig instruktion om først at ringe med den, når du siger til…

  Eller hvad med at bruge den som en ”løgnedetektor”, så du selv eller en tilskuer ringe med den, hver gang der bliver sagt noget der ikke helt passer. Det sjove kommer så, når du afrunder din forestilling med ordene ”I har været det bedste publikum nogensinde” og klokken på bordet pludselig ringer af sig selv…

  Du modtager "Magics Spirit Bell" komplet og klar til brug med med remote-control, stativ, usb-oplader og kort videoinstruktion.