MENTAL DICE - Marc Antoine
Varenummer: 4848
.
DKK 3.800,00 / stk
DKK 3.040,00 ekskl. moms
 •  
Med Marc Antoines "Kinetic Mental Dice" kan du demonstrere dine evner som tankelæser - som du aldrig har gjort det før! Du ved altid hvilken terning der er valgt, i hvilken hånd den ligger og hvilken side der er op.


Mere information

 • Vi har handlet med franske Marc Antoine i mange år, også da han tilbage i 2016 var pioner på udviklingen af terningesæt i forskellige farver, der trådløst kunne transmittere til en modtager. Siden er produktet kun blevet endnu bedre og med endnu flere muligheder. Hvis du forstår at udnytte fordelene ved den nyeste teknologi i magiens tjeneste, er "Kinetic Mental Dice" det rigtige og professionelle valg.

  Du kaster tre terninger på bordet: en hvid, en rød og en sort. Mens du vender ryggen til, beder du en tilskuer om at tage en tilfældig af terningerne og gemme de andre væk. Han kan placere den valgte terning imellem sine hænder, med en tilfældig side op. Ikke alene kan du uden videre sige hvilken farve han har valgt - du ved også præcis hvordan terningen vender i hans hånd!

  Nummeret kan straks gentages og præsentationsmulighederne og samspillet med andre effekter, teknikker, apps og elektroniske hjælpemidler er utallige. Se blot videoen...

  Dit Kinetic Mental Dice Set indholder:
  - Tre store 19 mm. terninger i hvid, rød og sort.
  - Trådløs opladning på induktionsplade.
  - Vibrator inkl. klips til bæltet
  - To usb-kabler.
  - Udførlig online videoinstruktion, hvor alle de mange muligheder folder sig ud.