OCCULTATUM - Menny Lindenfeld
Varenummer: 4807
.
DKK 525,00 / stk
DKK 420,00 ekskl. moms
 •  
Det her er SÅ stærkt og nu på lager igen! Mens du har ryggen til, gemmer en tilskuer en personlig genstand i en af 2, 3, 4 - ja, op til 8 æsker og blander dem. Alligevel kan du altid fornemme, hvor den særlige æske er!


Mere information

 • Det her er nærmest ægte mentalisme (...) og både du selv og dine tilskuere vil føle, at der er tale om den ægte vare, når du finder ud af, præcis i hvilken af op til 8 æsker, at tilskueren har gemt en tilfældig genstand. Det er super interessant, stærkt og effektivt (men ikke for tøsedrenge).

  "Menny demonstrated Occultatum™ over and over again, each time discovering the coin I've supplied and hidden myself. I have no idea how he did it. MENNY BLEW MY MIND!" - Uri Geller 

  "I like Menny's attention to detail. He understands that deliberate subtleties enhance the performance, and the result is that OCCULTATUM IS BOTH PRACTICAL AND STRONG." - Max Maven 

  Vi er ret så begejstrede for Menny Lindenfelds nye ”Occultatum” (der er latinsk og betyder ”gemt”). Han har holdt på sit hemmelige våben i en årrække og brugt det i sin egen professionelle optræden. Det mærker man tydeligt, når man ser instruktionen. Det her er gennemtænkt og gennemarbejdet. Der er tale om en psykologisk teknik, der sætter dig i stand til - altid - at kunne finde et gemt objekt.

  Et eksempel (blandt mange muligheder):

  En tilskuer gemmer en personlig genstand – f.eks. en fingerring – i én blandt flere små æsker. Hun har frit valg i hvilken dåse hun vil gemme den, og hun kan derefter blande dem præcis som hun ønsker. Du kan imens vende ryggen til, have bind for øjnene eller være helt ude af lokalet. Når du vender dig rundt, har du ingen anelse om hvor ringen ligger og det har tilskueren måske heller ikke selv. Alligevel er du altid i stand til at finde den! Helt uden magneter, elektronik eller mistænkelig spørgeteknik.

  Du kan udføre det med 2, 3, 4 – ja op til rigtig mange æsker. Eller du kan lave det med helt andre objekter. Find kapslen med krydset inden i eller visitkortet med krydset på bagsiden. Eller lad en tilskuer skjule f.eks. en sukkerknald under under engangskopper eller skrive sit navn bag på en ølbrik. Teknikken kan også skaleres op med større genstande til scenebrug.

  Det er 100% impromptu og virker med 100% sikkerhed - hver gang.

  Occultatum™ tilføjer en ny teknik til din mentale værktøjskasse, og du vil faktisk føle det som om du rigtigt besidder overnaturlige evner, når du anvender det. Vi anbefaler dog, at du har nogen erfaring inden for mentalisme og præsentation, før du giver dig i kast med det.

  Du modtager en super god og velproudceret instruktionsvideo på 2 timer. Du behøver ikke at se det hele, men teknikken er så interessant, at du nok vil ønske at få alle Mennys tanker, variationer og guldkorn med. Der medfølger desuden 8 ens små metalæsker, så du kan gå i gang med det samme. Men som sagt, kan teknikken anvendes til nær sagt alle genstande du kan komme i tanke om.