RECEPTIONSKLOKKEN - Christopher Taylor
Varenummer: 4987
.
DKK 2.500,00 / stk
DKK 2.000,00 ekskl. moms
  •  
Dette Christopher Taylors produkt bliver nu omhyggeligt fremstillet af Andreas Sebring i Sverige. Du kan når som helst få klokken til at ringe, så man både ser og hører det... Kan styres usynligt på op til 150 meters afstand.


Mere information

  • Det er tit de helt små ting magiske elementer der gør det: stearinlyset der pludselig tænder, stolen der uventet vælter af sig selvballonen der sprænger eller – som her – receptionsklokken, der bliver trykket ned af en usynlig hånd… Måske er det lige præcis dén effekt, der sætter prikken over ”i’et” og et effektivt punktum på din akt?

    Canadiske Christopher Taylor har udviklet denne ”spøgelses-klokke” til mystiske seancer, til mentalisme, til historiefortælling eller trylleri. Smukt lavet og fuldstændig driftsikker. Til forskel fra andre lignende klokker – f.eks. Spirit Bell fra Magicas – kan man her både se klokken blive trykket ned og tydeligt høre lyden.

    Det ligner en helt almindelig receptionsklokke og du kan selvfølgelig trykke normal på den igennem din forestilling. Messingtoppen kan også tages af, og sættes på igen uden at afsløre noget. Du styrer den med radiobølger på op til 150 meters afstand. Der medfølger fjernbetjening og specialbygget holder, som du kan placere i bæltet. Den gør det muligt at aktivere klokken blot med et tryk med armen.

    Den kommer med genopladelige batterier og udførlig vedledning på både skrift og video. Efter aftale med Christopher Taylor er det nu Andreas Sebring fra Sverige der står for produktionen. Hvis du kender hans arbejde, så ved du at det her er kvalitet!