SCRIBE - Christian Grace
Varenummer: 5982
.
DKK 325,00 / stk
DKK 260,00 ekskl. moms
 •  
Christian Grace har i samarbejde med ellusionist udviklet "SCRIBE", som det ultimative værktøj for dig, der vil forudsige tilfældigt valgte koder, ord, tal, symboler m.m.. Du modtager pakken med alt du skal bruge - inkl. en super instruktionsvideo.


Mere information

 • Du skriver en forudsigelse på et lille stykke papir. En tilskuer nævner et tal eller måske et kort ord. Du vender din forudsigelse om, at det er præcis hvad du har skrevet...! Meget stærkere bliver det ikke, og måske derfor har "thumb writing" i mere end 100 år været et af mentalismens stærkeste hjælpemidler.

  Måske har du haft en fornemmelse af, at "tommelfingerskrivning" er kompliceret, ulæselig og ikke særlig overbevisende? Selv om vi i forvejen har flere forskellige versioner af "swami writers" på lager, har vi nu også tilføjet Christian Graces "SCRIBE" til sortimentet. Den løser nemlig flere problemer, og vi tror den vil gøre denne stærke metode anvendelig for mange flere af vores kunder.


  SCRIBE er udviklet i samarbejde imellem Christian Grace og amerikanske ellusionist. Det er et komplet system med to gimmicks, der tilsammen gør at du usynligt kan skrive lettere og med et mere tydeligt resultat end før. Metoden gør at du skriver på "fast underlag" - om man så kan sige.

  Med Scribe kan du forudsige tal, pinkoder, ord, former... hvad som helst. Pakken indeholder:
  - Scribe Gimmick
  - Den speciallavede magnetiske "thumb writer"
  - En god stak sedler.
  - Reservemateriale i form af magneter og stifter.
  + en velproduceret og super informativ videoinstruktion med Christian Grace.

  Yep: gimmicken virker til både højre og venstre hånd, og i videoen forklarer Christian, hvordan du tilpasser hjælpemidlet til præcis din håndstørrelse.

  Kort fortalt: du får RIGTIG meget for pengene!