SVENPAD® FOLIO (Moleskine Private Edition)
Varenummer: 4386moleskin
.
DKK 1.295,00 / stk
DKK 1.036,00 ekskl. moms
  •  
Her er den legendariske indbundne sorte Moleskine® notesbog i 9 x 14 cm. lommeformat, omhyggeligt modificeret til at kunne forcere ord, tegninger, byer - ja præcis hvad du ønsker. Tilbydes nu eksklusivt ved Pegani. Til professionelt brug.


Mere information

  • Moleskine® er kendt for godt håndværk og tidløst design. Det italienske luksusmærkes legendariske notesbøger bruges af kunstnere og journalister over hele verden, og folk som Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Henri Matisse, Ernest Hemingway og Lady Gaga har udtænkt kreative tanker og store værker med en Moleskine® notesbog i hånden.


    Siden Brett Barry udgav sin allerførste Svenpad® har vi haft fornøjelsen af, at tilbyde et bredt udvalg af hans fine forceringsbøger. Folio Moleskine® notesbogen er den mest eksklusive i sortimentet og for dig, der søger det allerbedste.

    Hver af disse 100% ægte håndlavede notesbøger tager godt tre dage at modificere. Notesbogen er omhyggeligt skilt ad, hver enkelt side er taget ud, siderne er ekspertskåret med en tolerance så lille og præcis, at det er umuligt at se forskellen med det blotte øje. Derefter er siderne samlet og indbundet igen. Ganske imponerende arbejde.

    Vi anbefaler ikke denne version, medmindre du i forvejen har erfaring med at anvende en Svenpad® og kender de mange muligheder. Måske har du en rutine og præsentation, hvor det passer perfekt at tage denne lille sorte notesbog op af lommen?

    Notesbogen har det elegante bløde sorte omslag med en inderlomme på bagsiden (måske til en forudsigelse). Den måler 9 x 14 cm og har 192 linjerede sider - klar til din dig og din kreativitet. Den leveres i æske tilhørende "Svenpad kuglepen", der ikke går igennem papiret når du skriver.