TAG LIGE ET KORT af David Lindgreen
Varenummer: 482
.
DKK 95,00 / stk
DKK 76,00 ekskl. moms
  •  
Talrige korttricks afhænger af, at man mestrer teknikken at forcere et kort. Altså få en tilskuer til at vælge lige præcis dét kort man ønsker, blandt et helt spil med 52 forskellige kort.

Spr...


Mere information

  • Talrige korttricks afhænger af, at man mestrer teknikken at forcere et kort. Altså få en tilskuer til at vælge lige præcis dét kort man ønsker, blandt et helt spil med 52 forskellige kort.

    Spredt i tryllelitteraturen findes talrige forceringsmetoder beskrevet. Men dette hæfte er det første nogensinde, der er bygget pædagogisk op omkring udvalgte forceringer og alene har til formål at lede dig fra det lettere til det sværere - fra begyndergruppen til mesterklassen.

    Indledningsvis diskuteres de grundlæggende principper bag forceringer, og derefter vil du lære nogle lette, men effektive forceringer. Når dette har givet dig blod på tanden, går bogen videre til mere raffinerede metoder, for så at nå frem til de virkelig avancerede teknikker. Du vil tilmed få en grundig indføring i Klassisk Forcering, hvor tilskueren tilsyneladende blot trækker et tilfældigt kort fra det udbredte spil. Sidst i hæftet finder du en række mentale forceringer, hvor du kan kontrollere, hvilket kort en tilfældig tilskuer tænker på!

    Ialt 23 forskellige forceringer bliver grundigt forklaret i Lindgreens Tag lige et kort, og alle kan udføres med et almindeligt kortspil. Metoderne er beskrevet i et letforståeligt sprog og godt illustreret med 96 fotos.

    En virkelig vellykket bog, som ingen tryllekunstner kan være foruden! Nu klar i andet oplag.