TEMPLE OF DIVINATION - Magic Wagon
Varenummer: 4863
.
DKK 2.500,00 / stk
DKK 2.000,00 ekskl. moms
 •  
Der er gået hundredevis af timer på at udvikle dette samlerobjekt. En tilskuer lægger tre træklodser med tallene 1, 2 og 3 lægges ind i et kabinet i tilfældig rækkefølge. Du ved altid hvilket valg tilskueren har foretaget!


Mere information

 • Der er brugt hundredevis af timer på at udvikle dette lille mesterstykke af et mentalnummer fra thailandske Magic Wagon. Et smukt apparatur og med en mekanisk hemmelighed, der er nøjagtig lige så smuk.

  Mens magikeren har ryggen til, sætter en tilskuer tre nummererede træklodser ind i et kabinet. Han kan sætte dem ind i en hvilken som helst rækkefølge han ønsker, hvorefter han lukker kabinettet og placerer det på sin udstrakte håndflade. Magikeren beder ham om at gentagr rækkefølgen om og om inde i sit hoved.
  Mentalisten vender sig om, kigger et øjeblik indgående på tilskueren og præcis derefter kundgøre præcis hvordan klodserne er placeret inde i kabinettet!

  - Fungerer automatisk og kan vises af alle.
  - Intet skal skjules, lægges til eller tages fra (magikeren behøver ikke en gang at få kabinettet i hænderne).
  - Nummeret kan straks gentages med et tilfældigt andet resultatet.
  - Den indbyggede hemmelighed er mekanisk og involverer ingen elektronik eller batterier.

  Kabinettet måler 15 x 12 x 9 cm. og er håndlavet i olivebehandlet teaktræ. Hver klods er omhyggeligt dekoreret med messingdetaljer.
  Hvis du kan lide lækkerierne fra Magic Wagon, skal du have denne her med på ønskesedlen.