THE FORCE ANYTHING DECK - Steven Perry
Varenummer: 6306
.
DKK 200,00 / stk
DKK 160,00 ekskl. moms
 •  
Kort fortalt: en rigtig god idé! Et spil blanke forceringskort, hvor du selv kan skrive og tegne præcis hvad du ønsker. Fungerer som "Mirage Deck". Forsiderne er forskellige og tilskueren kan pege på et helt vilkårligt kort. Klik og bliv klogere...


Mere information

 • Via vores venner ved Stevens Magic i USA, er vi i stand til eksklusivt at tilbyde dette fremragende "forcerings-værktøj", omhyggeligt håndlavet af Steven Perry.

  Det er ganske enkelt og godt. Et sæt blanke kort, der er præpareret med en special "ru-glat behandling", på samme måde som du kender det fra f.eks. Invisible Deck og Mental Photography. Du kan selv skrive eller tegne præcis hvad du ønsker på kortene, og på den måde fuldstændig fair styre præcis hvilket navn, ord, tal, genstand eller tegning en tilskuer skal vælge.

  Helt oplagt til mentalisme, naturligvis, men de fleste tryllekunstnere vil før eller siden få behov for det her. F.eks. som et godt alternativ til en Svenpad™. 

  Det er værd at bemærke, at der ikke er tale om rigtige spillekort. De her kort fremstår matte og mere som uskyldige blanke stykker karton, der leder indtrykket væk fra korttrylleri. De kommer i en transparent plastikæske.

  Stadig i tvivl? Klik her og se en anmeldelse. Klik her for Steven Perrys fulde videoinstruktion. Eller se videoen herunder, hvor den Anders Lilleøre giver et fint eksempel på, hvordan spillet kan anvendes og præsenteres.

  Vi tænker at det her måske bliver noget du får brug for i flere sammenhænge, og vi giver derfor 10% rabat ved køb af to styk.