TIME OF DAY - Ted Outerbridge
Varenummer: 4876
Standard salgspris DKK 250,00
DKK 125,00 / stk
DKK 100,00 ekskl. moms
 •  
Så du er inviteret til et interview i TV eller radio... og hvad skal du vise? Her er det perfekte trick, der ikke alene vil give dig foromtale, men også involverer både studieværter og en lytter der ringer ind. Rigtig, rigtig godt tænkt!


Mere information

 • Ted & Marion Outerbridge tog de fremmødte med storm, da de gæstede både os og Dansk Artist Forbund i foråret 2018. Alle vil kunne skrive under på, at parret er topprofessionelle. De har gennemtænkt hver en detalje og ved hvad de gør - både når det kommer til optræden på scenen, men så sandelig også, når gælder marketing. Et af deres særlige tricks er dette nummer, der er perfekt at anvende ved live interviews på TV og i radio (men det kan naturligvis anvendes i alle andre sammenhænge, hvor du vil forbløffe dine tilskuere).

  Der er tale om et kendt og elsket korttrick i helt ny indpakning. Ja - faktisk fremstår det slet ikke som et korttrick længere, men som en forudsigelse af et helt specielt tidspunkt på dagen.. 

  Før du skal i radioen, sender du journalisten en hemmelig pakke, med udførlig instruks om ikke at åbne den, før du kommer i studiet. Når dagen oprinder, beder du værten om at åbne pakken, der indeholder en lille sammensnøret pose. Værten får en lytter til at ringe ind og nævne et tilfældigt tidspunkt på dagen. Først nu åbnes den lille hemmelige pose. Inde i den findes en stak kort, med forskellige af døgnets tidspunketer trykt, men et enkelt af kortene ligger omvendt og med bagsiden opad, og på netop dette kort står præcis det tidspunkt, som lytteren tilfældigt valgte!

  “You fooled me bad. It’s a hell of a good trick!” - Obie O'Brien

  “Undeniably, one of the best effects as far as Radio Predictions go! This will get you booked!” - Chris Ramsay 

  “I have been using this now for over a year both at magic conventions and at every walk-about gig I do. I review thousands of tricks and very few actually end up in my day to day show – TIME OF DAY is one that has made it. VERY HIGHLY RECOMMENDED.” - Paul Romhany

  Du modtager:
  Sort pose med snøre.
  Specialtrykt "Time of Day Deck" i æske
  Udførlig engelsk instruktion