VERDENS STORBYER - Mentaltainment
Varenummer: 5296
.
DKK 50,00 / stk
DKK 40,00 ekskl. moms
 •  
Vi er stolte af, at kunne præsentere dette specielle kortspil, der indeholder fotos og fakta omkring 32 af verdens storbyer - på dansk! Perfekt til mentalisme. Klik og se Kim Andersen vise hvad de f.eks. kan bruges til.


Mere information

 • De her kort, er blevet til i et frugtbart joint venture samarbejde imellem det tyske firma Mentaltainment og Pegani.

  Kan du huske bilkortene? Her har du faktisk det samme, blot lavet med 32 af verdens kendte storbyer. Hvert kort indeholder - udover foto og bynavn - en række forskellige fakta om byen.

  Der er tale om et originalt spil kort, som vores tyske ven, Claus-Henning Grüger-Rörden, har købt rettighederne til og fået oversat til dansk. Fremfor at benytte almindelige spillekort eller måske ESP-kort, får du nu mulighed for at lave tankelæsning med noget, som alle har et forhold til og spontant får tanker omkring. Tanker som du så kan læse...! Samtidig virker kortene fuldstændigt tilforladelig og lugter ikke af trylleri.

  Interessant..., ikke sandt?

  Du kan komme i gang på to forskellige måder:

  PAKKEN (THE KIT)
  Fire spil originale ”Verdens Storbyer” i plastikæske, med 32 kort + spilinstruktion i hver.
  Et præpareret spil forceringskort, hvormed du let og meget fair kan forcere én eller to storbyer.
  Udførlig dansk instruktionsvideo, hvor Kim Andersen både viser en fuld rutine og guider dig til nogle af de mange muligheder.

  LØSE SPIL (THE REFILLS)
  Komplet spil upræpareret ”Verdens Storbyer”. Kort med 32 forskellige storbyer som alle kender + kort med spilinstruktion. Leveres i plastikæske uden videoinstruktion (men med masser af muligheder for den kreative mentalist). Kortene er perfekt som en sjov give-away til personen hvis tanker du har læst, så her har du mulighed for løbende at fylde lageret op.

  Bonus:
  - Kortene indeholder mulighed for at lave flere forskellige usynlige ”stacks”.
  - Bagside-mønsteret er – helt enkelt og nærmest usynligt – "oneway".
  - Kortene ser fuldstændig tilforladelige ud. Fordi det ER helt almindelig kort, fra den virkelige verden.
  - Arbejder du med "cold-reading", så vil du få en gave foræret, når folk begynder at associere omkring en valgt storby...