ZANDMAN BOOK TEST - Josh Zandman
Varenummer: 4889
.
DKK 325,00 / stk
DKK 260,00 ekskl. moms
 •  
En tilskuer tænker på et ord på en tilfældig side i bogen, og øjeblikket efter kan du nævne det. Bum. Sådan. Kan straks gentages med et nyt ord. Nu kan du vælge om titlen skal være "The Great Gatsby" eller "Sherlock Homes".


Mere information

 • Du rifler igennem bogens sider og beder en tilskuer om at sige stop et helt tilfældigt sted. Tilskueren tænker på det første ord på den side de har valgt. Det er fuldstændig fair, og er tilskueren ikke tilfreds med siden, vælger han bare en anden.

  Uden at stille et eneste spørgsmål og uden at noget skrives ned, kan du straks afsløre netop det ord, som tilskueren tænker på!

  Det bedste næsten, at det er forbavsende let at udføre, uden at du behøver at huske en hel masse. Denne bogtest fra Theory 11 giver dig mulighed for at udføre super stærk mentalisme, når som helst og hvor som helst, og du kan trygt lægge al din energi i, at spille rollen som troværdig tankelæser.

  Du kan frit række tilskuerne den engelske paperback, både før, under og efter nummeret. De vil aldrig finde noget mistænksomt i den. Hemmeligheden er nærmest umulig at afsløre, selv ved grundigt gennemsyn.

  Josh Zandmans bogtest indeholder en kombination af hemmeligheder og idéer fra Larry Becker, Ted Karmilovich og Banachek. Mange af verdens bedste mentalister har i flere år læst tanker ved hjælp af Zandmans bogtest. Nu kan du også komme i gang.

  Du modtager den engelsksprogede paperback med 274 sider, samt udførlig online instruktion. Du kan frit vælge blandt de klassiske titler "The Great Gatsby" eller "Sherlock Holmes". Hvis du køber begge to, kan du også lade dine tilskuere selv vælge. Ja: bøgerne er engelsk, så med mindre du optræder i udlandet eller for udlændinge, bliver du måske nødt til at fortælle en røverhistorie om, at du købte den i en lufthavn på vej hjem fra en ferie… 

  PS: Hvis du er fra Norge, så skriv og spørg Steen om "DEGONOBO-bogtesten". Vi har nemlig lige nu nogle ganske få speciellavede norske bøger, hvormed du kan udføre det samme – og mere til.