ZOOMENTALISM - Mark Elsdon
Varenummer: 5388
.
DKK 235,00 / stk
DKK 188,00 ekskl. moms
  •  
Mark Elsdon har samlet de 16 bedste effekter fra hans "Conversation as Mentalism" hæfter i denne 70-siders publikation. Alle numrene er velegnede til optræden på Zoom-mødet eller video konferencen.


Mere information

  • Kender du Mark Elsdons "Conversation as Mentalism" bøger? En virkelig fin samling af mentale effekter, der kan udføres nærmest uden remedier - ud over måske et stykke papir, en kuglepen, en bog - den slags ting.

    Nu har Mark samlet de 16 bedste rutiner og omformet strukturen en anelse, så de passer PERFEKT til at vise på f.eks. ZOOM-møder og video konferencer. Det er godt tænkt og hvis det her er noget du er interesseret i, vil du ikke blive skuffet. Der er både rutiner der er lidt sjove og virkelig geniale og stærke effekter imellem. Alt sammen udført via skærmen.

    Hvis du også godt lige kunne tænke dig anbefalingen fra en uvildig person, så klik på videoen og få en grundig gennemgang i Steve Faulkners "RealMagic Review". 

    Dette er ikke blot en pdf - det er den rigtige papirudgave på 70 sider + kraftigt omslag.

    "ZOOMentalism is absolutely f------ brilliant! The Lotto trick alone is worth many times the price of the whole thing" Alexander De Cova