MIDAS CUPS - Collector's Workshop
Varenummer: 5354
.
DKK 1.680,00 / stk
DKK 1.344,00 ekskl. moms
  •  
Tre mønter vandrer imellem to smukke sølvbægre. En magisk "lækkerbisken", der fungerer nærmest automatisk. Klik og se Rich Bloch - himself - fremføre den elegante præsentation. Kommer med mønter og transportpose.


Mere information

  • Vi har længe ønsket, at få denne smukke version af ”de flyvende mønter” i sortimentet. Den blev oprindeligt lanceret af Rich Bloch (som du ser på videoen) og Collector’s Workshop, og produceres nu med samme omhyggelighed af George Robinson fra Viking i Texas.

    Klassisk, rent, elegant – og med en overrumplende afslutning.

    Tre amerikanske halvdollars flyver én af gangen imellem to forsølvede champagneglas, og efter alle tre mønter har foretaget den usynlige flyvetur, slutter nummeret af med en produktion af småmønter! Rutinen er smukt koreograferet af Al Cohen.

    Midas Cups kræver ingen palmering eller greb. Hele hemmeligheden er mekanisk indbygget i bægrene, der endda kan undersøges og håndteres af dine tilskuere.

    Nummeret kommer komplet med de to forsølvede bægre, specialmønter, hjælpemiddel til slutproduktonen, udførlig engelsk instruktion og en kraftig blød transportpose.