Showroom

En rigtig tryllebutik

Aftal tid for et besøg!

Du er velkommen til at besøge os og blive inspireret i vores showroom i Horsens. Du kan komme med en færdig indkøbsliste, eller du kan fortælle os om dine behov og ønsker, og så hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige til dig. Vores showroom er den eneste af sin slags i Skandinavien, og trækker gæster til langvejs fra. Vi afholder også af og til arrangementer og seminarer i forretningen.

Ring eller skriv til os og aftal tid til et besøg og vær gerne godt forberedt omkring dine ønsker. Så står vi klar til at hjælpe dig det bedste vi kan.

Der er mulighed for at bestille varer online til afhentning i butikken i Horsens. Fragten trækkes automatisk fra, og du modtager en e-mail når de er klar til opsamling.

Ved handel direkte i butikken kan du både betale med kreditkort, mobilepay og vi tager også stadig imod kontanter.

Find vej

Bil
Indtast Østerhåbsvej 85A, 8700 Horsens, Danmark på GPS'en eller tjek kortet nedenfor. Der er parkering lige ude foran døren.

Tog, bus og taxi
Det koster ca. 60 kroner at tage en taxi fra banegården ud til vores domicil. Alternativt kan man tage busrute 8, der holder lige ude foran døren. Se køreplanen HER

Luftballon, kost eller enhjørning
Vi har fladt tag og påsat krog til fortøjning. Parker til højre for solcellerne.

Kontortider:
Mandag-fredag kl. 8.30-15.00