GEOBENDER® GIFT BOX BEES
Varenummer: 5121giftbees
.
DKK 398,00 / stk
DKK 318,40 ekskl. moms
 •  
Flot gaveæske med to styk af de nye "GeoBender Cube Bees". Kåret til "Best Toy for Kids" i 2019 og fascinerende for alle aldre. De geometriske kuber kan bruges enkeltvis eller sammen.


Mere information

 • GeoBenders® er opfundet af en tysk ingeniør og det er helt unikt og fascinerende stykke legetøj. Faktisk blev det kåret til "Best Toy for Kids 2019", men det er endnu ikke blevet udbredt på vores breddegrader.

  Det er den helt perfekte puzzle til børn fra 7-8 års alderen, men uanset hvilken alder man har, vil man have svært ved at pille fingrene fra den, når først den er åbnet...

  Terningen kan foldes ud og formes til alle mulige geometriske figurer og hver gang man har lavet en ny, klikker siderne automatisk sammen, takket være de 36 indbyggede magneter.

  I første omgang er det en udfordring blot at gøre terningen kvadratisk igen, men efterhånden som man lærer de forskellige mønstre at kende, kan man hurtigt vride de forskellige figurer frem og finde nye varianter.

  Denne flotte gaveæske indeholder to GeoBenders® med det nye "Bee" design. Ikke nok med, at to kan være i gang på samme tid, så giver det også endnu flere muligheder, da terningerne kan klikkes sammen med hinanden.

  Klik og se nogle af mulighederne på videoen.