ENSFARVET PEARL BALLONER 27 cm. - 10 stk.
Varenummer: 10PEARLBALLONER
.
DKK 29,00
DKK 23,20 ekskl. moms
  •  
Skal du pynte op til fest, så gør som de professionelle. Anvend verdens bedste latexballoner fra Qualatex. De helfarvede "pearl" balloner med den metalliske overflade er solide og super flotte. Pose med 10 stk.


Mere information

  • Vi praler gerne med, at Qualatex producerer verdens bedste latexballoner. Det er ikke uden grund, at netop dette mærke gennem årtier har været foretrukket af verdens førende professionelle ballondekoratører. Hvis du ser en Qualatex ballon ved siden af en almindelig billig ballon, vil du let kunne se forskel.

    Her har du de flotte 11" balloner (der oppustet bliver ca. 27 cm. i diameter) i den eksklusive "pearl" variant, der er helfarvede og med let glinsende overflade. Fantastisk flotte som pynt til enhver festlig anledning.

    Ballonerne har en god lang hals, så de er lette at binde, og så holder de væsentlig længere på helium end almindelige billigere balloner - helt op til 24 timer uden brug af hi-float.

    Ballonerne er produceret i USA af naturlatex, der tappes af gummitræer, hvilket gør dem biologisk nedbrydelige (men lad os alligevel rydde op efter os, og ikke slippe ballonerne løs i det fri).

    Her får du en pose med 10 stk. balloner i samme farve. Hvis du har brug for flere, kan du købe større poser med 100 stk. pearl latex balloner HER.