THE ART OF BLOWING BUBBLES - Philip Maxwell-Stewart
Varenummer: 5725
.
DKK 85,00 / stk
DKK 68,00 ekskl. moms
  •  
Synes du også at sæbebobler er magiske? Kunne du tænke dig at lære mere og blive verdensmester i at lave rette blanding og udføre seje sæbebobletricks? Denne engelske bog henvender sig til alle der er nysgerrige på sæbebobler. 86 sider.


Mere information

  • Sæbebobler holder blot få sekunder, men kan derefter leve et helt liv i erindringen. Faktisk har de fleste af os gode og sjove minder om at puste, fange og sprænge de flotte og flygtige sæbebobler. Kunne du tænke dig at lære meget mere og kunne glæde andre med sæbeboblernes magi?

    Her er bogen om sæbebobler. "The Art of Blowing Bubbles" er skrevet af engelske Philip Maxwell-Stewart. Det er hans anden bogudgivelse om sæbebobler. Den første Professional Bubbleology var rettet mere mod de professionelle med shows og workshops, hvor denne primært henvender sig til yngre læsere, der er interesseret i boblernes fascinerende verden.

    Men hvad med at kunne sætte dine venner ind i gigantiske bobler? Eller arrangere en boble- og skumfest? Lær at blande dit eget sæbeboblevand, lave dit eget udstyr og lave tricks, der vil få alle til at tabe kæben.

    Denne 86 siders bogindbundne bog er fyldt med fantastiske fotos, interessant viden om sæbebobler og en af de mest omfattende lister over bobletricks, der nogensinde er blevet sat på papir.